share on fb share on twitter

Εταιρικό Προφίλ

ΠΡΟΦΙΛ » Εταιρικό Προφίλ

Καλως ήρθατε στα ελληνικά εργαστήρια BIOLAB .

Όποιοσδηποτε  παράγει και προμηθεύει τρόφιμα  στο εμπόριο οφείλει να εγγυάται την ποιότητα και ασφαλεια τους.

Οι διαρκώς αυξανόμενες οδηγίες και τα ποιοτικά πρότυπα, καθώς και η συνειδητή επαγρύπνηση των καταναλωτών για ποιοτικά και μη επιβαρημένα προϊόντα απαιτούν έναν δυνατό και αξιόπιστο συνεργάτη στον χώρο της ανάλυσης και του ποιοτικού ελέγχου.

H BIOLAB από το 2001 το ενσαρκώνει για τους πελάτες της. Δίνουμε ύψιστη σημασία σε υπηρεσίες που λαμβάνουν υπόψη τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας, όπως τον μικροβιολογικό και χημικό έλεγχο εισερχόμενων εμπορευμάτων ή πρώτων υλών και προϊόντων σε επιχειρήσεις τροφίμων, τον υγειονομικό έλεγχο  και την αυθεντικότητα των προϊόντων στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο τροφίμων  μέσω τυποποιημένων διαδικασιών ή την υποστήριξη σε νέους σχεδιασμούς έως και την εισαγωγή και εκπαίδευση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας.

Για όλες τις υπηρεσίες αυτές η BIOLAB με τέσσερα  εργαστήρια αναλύσεων ( Άρτα , Ιωάννινα , Πάτρα  , Αθήνα  ) και εξειδικευμένο προσωπικό είναι η σωστή επιλογή.

Τα Ελληνικά εργαστήρια BIOLAB ιδρύθηκαν το 2001 με έδρα την Αρτα, με σκοπό την παροχή ερευνητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών της αγοράς στον ευαίσθητο τομέα των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου ,ταυτοποίησης μικροοργανισμών ,  αυθεντικότητας πριόντων  και έρευνας νεων προιόντων  στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες, σε όλο το φάσμα της γεωργίας και στην εξυπηρετηση της εφαρμογής των συστηματων ποιότητας  ISO 9001, HACCP, ISO 22000, GLOBALGAP, BRC, IFS, ISO 14001 , GRASP, KOSHER, HALAL , VEGAN όπως και στον τομεα των καλλυντικών,αντισηπτικων , απολυμαντικών ,απορρυπαντικών και υλικών και προιόντων κοινής χρήσης , MSDS , LABELLING .

Το Μάρτιο του 2009 ιδρύθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις στα Ιωάννινα στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων και 4 οχήματα δειγματοληψίας .Το Μαιο του 2018 εγινε μετεγκατασταση  του εργαστηρίου Ιωαννίνων από τη ΒΙΠΕ ,  κοντά στην είσοδο - εξοδο Εγνατίας και Ιονιάς οδού.( 7 χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών ). 

Το Φεβρουάριο 2018 , δημιουργήθηκε νεό υποκατάστημα  στην Πάτρα .

Το Φεβρουάριο 2024  ξεκίνησε η έναρξη για το τέταρτο εργαστήριο στην Αθήνα , Αιγάλεω .

Τα εργαστήρια  στην  Αρτα ,στα Ιωάννινα ,Πάτρα και Αθήνα  λειτουργούν multiside . Με βασικό κριτήριο την ποιότητα και στηριζόμενα στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στην εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, παρέχουν υπηρεσίες με βάση το Πρότυπο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO / IEC 17025, ISO 9001 , ISO 14001 , ISO 45001  με απόλυτη εμπιστευτικότητα , υπευθυνότητα, σεβασμό και αξιοπιστία και Πιστοποημένο με GMP .Είναι αναγνωρσιμένο από το Υπουργειο Αγροτικής Ανάπτυξης , τον ΕΛΓΟ και τον ΕΟΦ . Ειναι ενταγμενο στο μητρωο συνεργαζομενων εργαστηρίων του  ΕΦΕΤ  . Είναι στη επίσημη λίστα μέλους του IDF MILK  , στο διεθνές συμβουλιο ελιας  και ελαιολάδου  IOC και του διεθνής ένωσης χυμών φρούτων  και λαχανικών  IFU   και  AIJN ,  του διεθνους επιστημονικου συμβουλιου αλόης -aloe - IASC , είναι μέλος της  αμερικανικής ένωσης  βοτανων - herbs  AHPA , και βρισκονται  στην επίσημη λίστα αναγνωρισμένων εργαστηρίων στην Ιαπωνία και Ρωσία  , στην επίσημη λίστα Fruitmonitoring και πιστοποιημένο από τον Αραβικό οργανισμό HALAL

Όλα τα παραπάνω στηρίζονται και διασφαλίζονται:

  • με τη ειλικρινή αντιμετώπιση προς τον πελάτη
  • με την διαπίστευση των μεθόδων που εφαρμόζονται στο εργαστήριο.
  • με την κωδικοποίηση και την ιχνηλασιμότητα των δειγμάτων προς ανάλυση από την αρχή εως το τέλος της διαδικασίας των αναλύσεων και την τήρηση αντιδειγμάτων σε κάθε εισερχόμενο δείγμα
  • με την τεχνική ικανότητα του προσωπικού 
  • με τον έλεγχο και τη διακρίβωση των οργάνων
  • με τον έλεγχο καταλληλότητας και επικύρωσης των μεθόδων που εφαρμόζονται
  • με τον εσωτερικό έλεγχο ποιότητας που απαιτείται από το σύστημα διαπίστευσης
  • με την συμμετοχή σε διεργαστηριακές μετρήσεις.

Φωτογραφίες