share on fb share on twitter

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες - MSDS

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ » ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - MSDS

Η εταιρεία μας με το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει, έχει την δυνατότητα να παρέχει πλήθος απο συμβουλές και υπηρεσίες σε πολλούς τομείς, όπως:

 

ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πληροφορίες και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας HACCP, ISO 22000, BRC, IFS, EMAS, σε κάθε βιομηχανία τροφίμων, πληροφορίες εξοπλισμού και τέλος με βάση τον κώδικα ορθής πρακτικής, μελέτη και εφαρμογή αντιμετώπισης εντόμων και τρωκτικών που απαιτεί το σύστημα.

Επίσης πληροφορίες και συμβουλές στους τομείς:
Τεχνολογία Κρέατος , Τεχνολογία Γάλακτος , Τεχνολογία Ζωοτροφών .

 

ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Σε όλο το φάσμα της γεωργίας και κυρίως στους τομείς της Βιολογικής Γεωργίας και της ολοκληρωμένης διαχείρησης καλλιεργιών, παρέχουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες συμβουλές για την βελτιστοποίηση των καλλιεργιών.

Από πλευράς ορθολογιστικής λίπανσης, σωστής άρδρευσης και από πλευράς γεωργικών προειδοποιήσεων για την αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών σε κάθε καλλιέργεια.

Με απόλυτη εχεμύθεια, υπευθυνότητα, σεβασμό και αξιοπιστία απέναντι στον παραγωγό, την παραγωγή, την εκμετάλλευση και φυσικά το περιβάλλον, έτσι ώστε να απαράγονται προϊόντα ασφαλή και ποιοτικά, δηλαδή το προϊόν που αναζητεί ο καταναλωτής και οι διεθνείς αγορές.

 

MSDS  - ΔΑΔ

Σε πρωτες ύλες  και  τελικα προιόντα χημικά , καλλυντικά   παρασκευάσματα , αναλυση και  έκδοση δελτίο δεδομένων ασφαλείας  MSDS - Material Safety data sheet

 

Οι οδηγίες που σχετίζονται με την υγιεινή τροφίμων είναι:

1. Καν. (ΕΚ) 852/2004 - Κανονισμός Υγιεινής Τροφίμων: Θέτει γενικούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων, από το χωράφι ή το στάβλο μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Με τον κανονισμό αυτό ο «παραγωγός τροφίμων» - όπως ορίζεται στο κείμενο, φέρει την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια των τροφίμων που παράγει, διακινεί, διαθέτει.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εκδόσει οδηγίες για την εφαρμογή του Καν. 852/2004 και την εφαρμογή των Αρχών του HACCP , από τις επιχειρήσεις τροφίμων.

2. Καν. (ΕΚ) 853/2004 - Κανονισμός για τον καθορισμό ειδικών κανόνων υγιεινής για τρόφιμα ζωικής προέλευσης. Περιλαμβάνει ειδικούς κανόνες υγιεινής για τρόφιμα ζωικής προέλευσης που πρέπει να τηρούνται σε συνδυασμό με όσα προβλέπονται στον Καν. 852/2004.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εκδόσει οδηγίες για την εφαρμογή του Καν. 853/2004.

3. Κανονισμός (ΕΚ) 882/2004 Κανονισμός για την διεξαγωγή του επίσημου ελέγχου τροφίμων.

4. Κανονισμός (ΕΚ) 854/2004 Κανονισμός για τον επίσημο έλεγχο τροφίμων ζωικής προέλευσης. Ο κανονισμός αυτός καθορίζει ειδικές διατάξεις για την οργάνωση των επίσημων ελέγχων στα προϊόντα ζωικής προέλευσης.

5. Οδηγία 2004/41 ΕΚ Με την οδηγία αυτή καταργούνται συγκεκριμένες οδηγίες περί υγιεινής τροφίμων.

 


ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Κανονισμός (ΕΚ) 2073/2005 σχετικά με τα μικροβιολογικά κριτήρια των τροφίμων.

Κανονισμός (ΕΚ) 2074/2005 για θέσπιση μέτρων εφαρμογής για ορισμένα προϊόντα βάσει του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004 και για την οργάνωση επίσημων ελέγχων βάσει των κανονισμών (ΕΚ) αριθ. 854/2004 και (ΕΚ) αριθ. 882/2004, για την παρέκκλιση από τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 852/2004 και για τροποποίηση των κανονισμών (ΕΚ) αριθ. 853/2004 και (ΕΚ) αριθ. 854/2004.

Κανονισμός (ΕΚ) 2075/2005 για τη θέσπιση ειδικών κανόνων σχετικά με τους επίσημους ελέγχους για ανίχνευση Trichinella στο κρέας.

Κανονισμός (ΕΚ) 2076/2005 για τη θέσπιση μεταβατικών διατάξεων σχετικά με την εφαρμογή των κανονισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (ΕΚ) αριθ.853/2004, (ΕΚ) αριθ. 854/2004 και (ΕΚ) αριθ. 882/2004 και για την τροποποίηση των κανονισμών (ΕΚ) αριθ. 853/2004 και (ΕΚ) αριθ. 854/2004.

Κανονισμός (ΕΚ) 1662/2006 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τον καθορισμό ειδικών κανόνων υγιεινής για τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης.

Κανονισμός (ΕΚ) 1663/2006 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 854/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τον καθορισμό ειδικών διατάξεων για την οργάνωση των επίσημων ελέγχων στα προϊόντα ζωικής προέλευσης που προορίζονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1664/2006 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2074/2005 σχετικά με μέτρα εφαρμογής για ορισμένα προϊόντα ζωικής προέλευσης που προορίζονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο και για την κατάργηση ορισμένων μέτρων εφαρμογής.

Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1665/2006 για τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2075/2005 για τη θέσπιση ειδικών κανόνων σχετικά με τους επίσημους ελέγχους για ανίχνευση Trichinella στο κρέας.

Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1666/2006 για τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2076/2005 για τη θέσπιση μεταβατικών διατάξεων σχετικά με την εφαρμογή των κανονισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (ΕΚ) αριθ. 853/2004, (ΕΚ) αριθ. 854/2004 και (ΕΚ) αριθ. 882/2004.

Φωτογραφίες